Зимою

Геннадий Королёв
Всю ніч вила завірюха,
Снігу випало по вуха.
Зранку світить сонечко   
У моє віконечко.   
Сонце сяє, сніг іскриться,
Мені вдома не сидиться.
Випускай, матусю, з хати,
Швидше! Я біжу гуляти!
Надягай на мене шубку,
Ти, татусь, розпалюй грубку.               
Бо прийду я руки гріти,
Чобітки свої сушити.
Ну, Морозе, постривай,    
Мамо,тату – доганяй!
Запрягайтесь у санчата
Одне одного катати,      
А тоді  з сніговиком
Будем бавитись гуртом.
Будуть жарти, гамір, сміх..               
З Новим Роком вас усіх!