Школа

Геннадий Королёв
Відчинила двері школа -
Перше вересня прийшло.
Хоч святкове все довкола -
Шкода літа, що спливло.

Та вже час нам йти учитись
Мові рідній та письму,
Як у лісі не згубитись.
Математиці... Всьому!

Вчать у школі, як читати,
Як до двох додати два,
Як малечу захищати,
І чому росте трава.

Вчать історії народів,
Географії країв,
Стати друзям у пригоді,
Вести як без фальшу спів.

А уроки в ці хвилини
В школі вже розпочались.
Вчитись будемо без ліні:
Мрії щоб усі збулись!