Сизиф

Макин Тоша
подобно Сисифу ежедневно
выкатываю камень своего вдохновения
на вершину Надежды

и раз за разом
камень срывается
в расселину Отчаяния

====================================

подібно Сісіфові щодня
викочую каміння свого натхнення
на вершину Надії

та раз за разом
каміння зривається
до розколини Відчаю