высокое небо

Макин Тоша
лежишь
совсем мёртвый
и холодный
к опостылевшей жизни
из простреленной шинели
сочится тёмная густая жидкость
распахнутые ресницы
зрачки глядят с удивлением
в высокое небо

==============================

лежиш
зовсім мертвий
і холодний
до набридлого життя
з простреленої шинелі
сочиться темна густа рідина
розкриті вії
зіниці дивляться із здивуванням
у високе небо