Колыбельная

Валентина Горбатая
Десь за небокраєм сонечко сховалось
Землю оповила нічки темнота
Щоб маленьким діткам як у казці спалось
Прикрасили зіроньки темні небеса

Зіроньки - ліхтарики, вогники чудесні
Скільки їх на небі не злічити нам
Ваблять нас чарівно у далі небесні
Хоч би нам на хвильку побувати там

Ой ти місяць-човник прилинь до віконця
Хочемо на тобі попливсти увись
І тоді побачим де хатинка сонця
Мамо-матусенько тільки не журись..

А навкруги тиша, птахи не співають
Всі в свої гніздечка спатоньки лягли
Совоньки-дозорці їх оберігають
Щоб усі спочити від їх праць могли

Лиш трава у полі не лягає спати
З квітами шепочеться тихо там вона
Тріпочуть листочки, бо не мають хати
Землю покриває срібляста роса

Любі мамо, тату -як птахи у вирій
Ми вже відлітаєм у нічний політ
І тихенько очі свої закриваєм
Щоб у сні побачити інший дивний світ...

http://www.youtube.com/watch?v=jfdrDQGkYoA&