Э. Дикинсон. 1178. My God He sees thee

Ольга Денисова 2
1178

Сияй – Бог смотрит на тебя!
Брось мяч свой золотой
Вверх, в небо – чтобы все могли
Делить восторг с тобой –
Чтоб каждый дюйм у ног Его
И каждый атом – пел.
О  солнце! Быть в забеге том
Всегда вторым – тебе! 
24.11.2012





1178

My God — He sees thee —
Shine thy best —
Fling up thy Balls of Gold
Till every Cubit play with thee
And every Crescent hold —
Elate the Acre at his feet —
Upon his Atom swim —
Oh Sun — but just a Second's right
In thy long Race with him!