Снiг

Валео Лученко
Люблю коли падає сніг. Лапато. Повільно
заколисує. Сипле і сипле. На гілля налипає.
Лисі пагорби стають кудлатими.
За якісь дві години світ інакшає.
І ми міняємось. Тільки цього не помічаємо.
Спимо. Снимо: хто казкою, хто жахами,
хто постефектом галюцигенів.
У Лапландії вже задзвеніло,
то, мабуть, запрягають оленів у сани
для Санта Клауса...
Цікаво, а наш Миколай чим добирається?
І де він зараз?
Хто знає?