57-летие

Валентина Горбатая
57 тобі минає
Це гарна дата-ось дивись:
П*ятірка-це за все, що маєш
А сім-усе, що ще чекає..

Сім*я найперше, люба й мила
Дружина лиш одна єдина
Це повнота в житті твоїм
І з морем успіхів у нім

І Божа благодать у всім
Завжди буде, де ти й твій дім
А білі скроні в голові
Це знак веселки у тобі

Сім кольорів вона лиш має
Складеш їх-білим виглядає
І знай-в нім чорного нема
Лиш світлі й радісні тона

 Отож живи, радій і мрій
 У зрілій мудрості твоїй!!!