Э. Дикинсон. 1478. Look back on time with kindly e

Ольга Денисова 2
1478

Окинь прощальным взглядом время,
Все к лучшему – сомненья нет;
Как тихо угасает в сердце
Вечерний свет!
19.11.2012






1478

Look back on time with kindly eyes,
He doubtless did his best ;
How softly sinks his trembling sun
In human nature's west !