Ти прийди й покрий

Людмила Дзвонок
              "Коли бо хто думає, що він щось,
              бувши ніщо, сам себе той обманює" -
                Біблія, До Галатів 6:3.

Я – ніщо, я менше, як ніщо.
- Дух Святий, покрий мене, благаю,
Руки я до Тебе простягаю.
Я – ніщо, я менше, як ніщо!

Ти прийди, і серцю стане ясно -
Є прихований у мене іще гріх?
Бачиш мої сльози, а не сміх,
Вірю, що у ніг Твоїх я вчасно!

Дух Святий, відмиюся від бруду -
Вдосталь у Отця тії води,
Щоб життям приносити  плоди!
Маю благодать й трудитись буду.
                29.11.2012