Листопад, темна нiч за вiкном

Александр Пупкин
Листопад, темна ніч за вікном.
Упала роса на лугах.
Не бачив тебе я давно,
Зустріну лиш інколи в снах.
Прийди до мене серед ночі,
У снах цнотливих появись.
Я хочу бачить твої очі,
Їх цілувати,  як колись.
До губ медових доторкнутись,
Почути ніжний голос твій.
Від  твого погляду проснутись.
Хоч в снах моїх, надій і мрій.
Не відпущу тебе до ранку.
Прошу, зі мною ще побудь.
Не будем  грати у мовчанку,
Скажи мені хоть  що-небудь.
Приходь у  сни мої , кохана.
Заходь без стуку знов і знов.
Моя сердечна,  давня  рана.
Моя печаль.  Моя любов.
20.11.2012.