Одинокi почуття!

Тарас Басюк
Я називав тебе кицюня
Моя ти крихітко, манюня
Кохав тебе завжди без  тями
Чекав додому вечорами

Тобою жив тобою дихав
Коли ти кликала, я їхав
Якщо хворіла,лікував
Так щиро від душі кохав

А ти цього не помічала
Чи не хотіла помічать
Ти лиш одну себе кохала
На почуття тобі плювать

Тебе цікавили фінанси
І схвальні відгуки народу
Тож не потрібні тут романси
Ти вже зіграла свою Оду!