воды времени

Макин Тоша
как царь Сулейман
запечатывал джиннов в бутылки –
консервирую свои чувства
в стихах
и швыряю их в воды времени
в надежде
что когда-нибудь
на другом краю океана
волны выплеснут их
к твоим ногам

=============================

як прадавній цар Соломон
запечатував джинів в пляшки -
консервую свої почуття
у віршах
і шпурляю їх у води часу
з надією
що коли-небудь
на іншому боці океану
хвилі викинуть їх
до твоїх ніг