Вино

Поэт Владимир Дорохин
     Благородный напиток – вино!
     Кто достоин в легендах воспетым
     Быть, все трапезы с ним заодно
Рад с гостями безмерно делить до рассвета:
     За победы полнее нальёт
     И любовь, воспарившую в вечность!
     Только даром бокал не возьмёт
И от горя – всей жизни познав быстротечность...

2016



Wine

      Wine is such a noble drink!
      Who is worthy in the legends sung
      Be, all meals are at same time with him
Glad to share with guests immensely until dawn:
      For victories will pour more
      And love soared into eternity!
      Only he won't take glass for nothing
And in grief – knowing transience of whole life...

2016