До тебе довгi дороги...

Наталка Бойченко
До тебе довгі дороги,
До тебе повні вагони,
До тебе плітки і тривоги,
Порожні вечірні перони...

До тебе відстань і відчай,
До тебе "заокеани",
Дорожні склянки із чаєм,
І знову порожні вокзали.

До тебе далеко? - Не знаю.
До тебе, можливо, близько.
Я потяги зустрічаю,
Коли на перонах так слизько.