Противоречие

Элланда Викторовна
...На скільки позитивно-суїцідальний настрій, що майбутнє стає прозорим і недосяжним у своїй прекції...А виходячи з того, що заперечення відносно простору в часі існує лише в уяві існуючої певної енергетичної істоти - майбутнє вже тут і зараз.Залишається тільки прийняти його...
...То що тоді таке ,,минуле в душі,,? І чому майбутнє так залежить від нього? І чому так тяжко сприйняти теперішнє, що щосикунди стає минулим? І чому майбутнє таке натхненно-бажане, а з теперішньо-минулим є конфлікт і не сприйняття?...

...Протиріччя якесь...

...Якщо зазирнути у простір варіантів то все стає дзеркально відомим та спокійним. Тоб-то бажання і не бажання є суть одного й тогож. У просторі немеє заперечень, то чому вони є у світі людей?...
...Навіть відоме ,,бути чи не бути,, є протиріччям собі. Є тільки ,,бути,,. Але внутрішньо маємо заперечення цьому. Не сприйняття буденності,  що вже існує. Це як славнозвісна валіза з безладом в собі та з ускладненням власного пересування...Вся інформація, ще більше - реалії буденності вже існують тоді коли отримуєш дотик до них думкою.Залишається лише перетворити ,,гамуз,, на потрібне та вигідне. Бо інакше ,,не бути,, стає солодкою мрією, яка здійсниться зовсім скоро...


...вірую...кохаю...радію...