Чомусь не пишуться вiршi

Валентина Андрущенко Франчук
 Чомусь  не  пишуться  вірші,
 Не  знаю  я  у  чому  справа,         
 Невже  скінчилася  забава,
 Що  немов  ладан  для  душі?

 І  не  складаються  рядки
 У  русло  ,  що  не має  краю,
 Чому  це  так,  уяв  не  маю,
 Чому  не  сталось  навпаки?

 Невже  вогонь    душі  погас
 І  сивий  попіл  лиш  жевріє
 Та  ладанкою    серце  тліє, 
 І  в  безвідь  відлетів  Пегас?