Комочок щастя

Элеонора Ткаченко
Коли згортаеться душа,
В комочок щастя почуття,
То лине серце до пісень,
Туди де в ночі сходе день.

Де місяц сонце відлунаэ,
На землю промінь листям осипаэ.
Що народився в океані,
Що засинае десь на глубені.

На дні Глибокім льодьоним,
Спливае час скрутнiм,
Малим писком -
Скриваеться у серці ком.

Вiн заважае дихати та жити,
Як хочеться дущі любити,
Любити так, щоб серце аж палало.
Любовi в світi й часу на нього мало.

Коли згортаеться душа,
В комочок щастя почуття,
То важко дихати менi,
Ліричними стають мої пісні.

Та Кольоровi зняться сни.
Минають роки, Тижнi, дні.