напрасно

Макин Тоша
впустую
в пустую посудину черепа
словно сок из лимона
каплю за каплей
выжимал из обыденности
остатки
здравого смысла
напрасно

==========================

марно
в порожню посудину черепу
немов сік із лимона
краплю за краплею
вичавлював з буденності
залишки
здорового глузду
дарма