от светло-желтого

Макин Тоша
от светло-желтого почти белого
до тёмно-красного багрового
с вкраплениями редкого зелёного
и голубого неба –
осень отражается в твоих глазах

================================

від світло-жовтого майже білого
до темно-червоного багряного
з вкрапленнями рідкісного зеленого
і блакитного неба -
осінь відбивається в твоїх очах