Мо серце тво м б ться

Бабай Яга
Моє серце твоїм б'ється,
Мамо,
З вітром, очеретом до колін,
Білою смугою у вершинах тополь,
Під якими я тепер один.
Моє серце б'ється, мамо,
Завдяки тобі,
Любові,
Пісням над колискою,
Де зорі,
Я в очах джерел твоїх ізпив.
Де усмішка твоя, мамо,
Повертала спокій, віру,
Де був я маленьким сином,
В твоїм серці, що любило.
Під крилами ясноокою, та милою,
Я від хмар і сонця, у тиші,
Слухав пісню, серцю милую,
Що від Вас досталася мені.

Не дай всім Боже,
Щоб та любов,
Не пригорнувшись ,
Покинула цей вимір,
І щастя це,
Сльозою обгорнулось,
З останнім поцілунком рук її з колін.