Кольоровий Свiт

Аудра Полуденная
По склу вікна повзуть дощу краплини
Зливаються вони, неначе долі.
І облітає літо швидкоплинне
В калюжі чисті, світлі і прозорі...


А між пелюсток можете узріти
В калюжах тих - зображення чудове.
О, людство має, має зрозуміти,
Що світ яскравий, світлий,кольоровий.


Бувають чорні ночі й сірі дні,
Похмурі гори та сумні долини,
Бува, сумні співаються пісні
Але весь світ для тебе, ти - Людина!


Якщо захочеш - зміниться світ враз.
Він стане різнобарвним, веселковим
І все навколо запевняє нас,
Що світ яскравий, світлий, кольоровий.