Victim

Дарья Пасечник
Заспокійливе

давно не приймаю

а чи маю?

Снодійні і щось там для травлення

не маю про них

уявлення

А для серця…

у мене завжди там спокій

і в осені цій глибокій

я не прийматиму ліків

ніколи в житті

я не прийматиму ліків

життя виліковує

життя надихає

я стану підковою

яку хтось знайде на щастя

я стану раєм.

я не прийматиму ліків

ніколи від серця, суму,

занепокоєння.

я маленький

жмуток любові,

принаймні,

я так собі думаю

зцілення.

заспокоєння.

I will never take drugs

life is possible, illness sucks

I will never become a victim.

Я від серця ніколи ніколи

ніколи не прийматиму ліків.

15/10/2012