Э. Дикинсон. 210. The thought beneath so slight a

Ольга Денисова 2
210

Под драпировкою видна
Отчетливее мысль –
Так вздохов кружеву не скрыть,
Туманам – Апеннин.
26-27.07.2012




210

The thought beneath so slight a film —
Is more distinctly seen —
As laces just reveal the surge —
Or mists — the Apennine