c est l automne

Валео Лученко
це - життя, голубонько! воно не йде на канікули,
 від нього не відмахнешся: "ніколи!", бо треба жити!
 пити каву, смакувати вівсянкою, знаєш такою з родзинками,
 медом, інжиром.
 і не треба заростати жиром побуту,
 загортатися в ширму умовностей,
 відкладати початок нового життя на понеділок
 тіло, поки в ньому душа (кажуть вона безсмертна),
 вимагає руху, а отже діла,
 тому залишай удома парасолю, зонт, капелюха
 та плюхайся по калюжах весело, сміло, простоволосо
 це - осінь, голубонько,
 твоя найкраща в житті ОСІНЬ!