Каламбур на беларускай мове - 39

Леонид Ганчаров
Каламбур пра тоўстую Раю

Вагой у Раі грудзі - З  ПУД,
А ў  мяне ад Раі  СПУД.
На Раю сумна ПАЗІРАЮ:
Ну, у якой бы  ПОЗЕ  РАЮ?

*****
Каламбур о толстой Рае

Весом у Раи грудь - с пуд,
А у меня от Раи испуг.
На Раю грустно посматриваю:
Ну, в какой бы позе  Раю?