Замальовки осiннього мiста...

Инна Шумовецкая
Сумує у вітрині плаття біле,
Продається воно з фатою...
Так і чекають, чи не надійде
Раптом сьогодні хто з молодою...

Продається... плаття весільне,
А в віконце стукає  вітер...
Хтось сміється...уже не вільний,
А навкруг продаються  квіти...

Я не згодна, що квіти – товар,
Що фата у вікно виглядає...
А напроти – старий вже платан
Листя жовте теж сумно скидає.

Тихо вітер кружляє тим листом,
Непорушно лежить фата...
Сумно плаття із штучним намистом
Через скло на платан погляда...