Таiсiя Повалiй на укр. яз

Любонька
Моїй улюбленій співачці      



      Т/ака чудова жінка - "просто Тая",
      А/ голосом божественим співає...
      І/ зовнішність, - немовби, королева,
      С/яє усмІшка, чарівнА й кришталева...
      І/ заворОжені талантом слухачі,
      Я/скрава Зірка світить уночІ...

     "П/анно кохання" - гордо очі підійми,
      О/свідчення та оплески прийми!
      В/ твоїх руках прихильників серцЯ,
      А/ "браво" й "біс" - лунають без кінця...
      Л/юбов до пісні - це любов святА 
      І/ нЕсти радість людям - ось метА!
      Й/ тому надалі "птахою" літай, та з "водограєм" весело співай...