Дмитро

Богдана Синюк
З полів весь зібрано врожай
Вже листопад із падолистом...
Отож, Дмитро покинув Рай
І появився в небі чистім

Він  землю на замки запре,
Ключі сховає по за ставні,
Аж поки Юрій не прийде
Забрати їх весною, в травні

Тому, хоч часом  і теплО,
Нас забажає обдурити,
Не вірте, холод, все одно,
Не буде  десь собі баритись

То ж одягайтесь в кожухи,
Щоб були менші заметілі
І не лякайтеся зими,
Перини в неї  білі-білі


Фото з інтернету