Продовжуйте життя людей добрим словом

Александра Михайлуца
Якщо вилетить слово – його не спіймаєш.
Тому якщо дійсно людей поважаєш,
За словами слідкуй і стримуй себе,
І побачиш, як будуть сприймати тебе.
Хай ніжні слова ллються наче дощем
І будуть не гострим у серце ножем,
А теплими, наче ласкаве проміння.
Нехай допоможе нам в цьому терпіння…