Я знаю

Анна Лужанская
Чудова пора, коли тихії ночі
Відносять тебе в небосхили,
Коли ті, кого ти побачити хочеш -
Йти далі - дають тобі сили. Я знаю...

Та іноді час не бажає спинитись
І ти в запитаннях: "Що далі?" -
Тоді тобі варто лише придивитись
Від чого твої печалі. Я знаю...

Бувало, сидиш собі на роздоріжжі
Й засмучено долю питаєш:
"Чом очі не рідні і руки не ніжні
Того, кого ти кохаєш?" Я знаю...

Із серця пройшла вже та щира довіра,
А ти все ще пам"ятаєш,
Де ж тої любові причистая віра,
Я впевнена - ти не знаєш! Я знаю...

Чому від розпуки розвіюють муки
Мій розум, набутий роками!?
В думках лише руки, твої ніжні руки,
Які  мене рідко торкались. Я знаю...

Я чисту сторінку віршом розмалюю -
Про тебе на ній згадаю...
Я все розпишу, слова зачарую,
А ти прочитаєш - я знаю!

Від серця все линуть невинні рядочки
І я все думки розвиваю...
Я знаю, безкрайно, що серця шматочки
Ще досі мені душу крають. Я знаю!

2.11.12