Який ти?

Александра Михайлуца
Якщо ти справді щирий,
То не чекаєш вдячність,
А якщо користолюбний,
То робиш необачність.
Бо все те, що ти робиш
Для інших, не для себе, -
Всі ці різні вчинки
Прикрашають тебе.
Роби для інших добре,
Щоб їм було приємно,
І тоді заробиш
Повагу ти напевно.