Наша Батькiвщина

Александра Михайлуца
Україно моя, Україно!
Ти дивовижна країна!
Моя кохана Батьківщина,
Мій світ рідний та єдиний,
Моя земля – не чужа, а знайома,
Я відчуваю це й далеко від дома.
Все те, що з дитинства кохаю, плекаю,
Все це в серці довіку тримаю.