Що таке талант?

Александра Михайлуца
Талант – постійна праця над собою,
І його треба завжди розвивати,
Йти за своєю долею, метою
Та вміння свої, знання примножати.
Все те, що маємо з народження прекрасне,
Нам треба все життя голубити, плекати.
Таланти, вади, добрі риси наші власні
Потрібно доглядати, обов’язково докладати
Зусилля, працюючи над ними.
 Тож будемо старанно життю вчитись,
Своїх талантів додавати, цікавитись чужими.
За душі велінням маємо творити,
Показувати світу все, що вміємо ми краще.
Все те, що нам дається, щоб інші знали варто,
Хай бачать всі,  які таланти наші,
Та не пишаємось собою аж занадто.