мой мир

Пери-Фея
Оламе ояд ба огушам, хар гохе кунам огушат,
Ханда созад бахти ман бусам гар аз лаби нушат.
Тамоми ошикони дахр миранд зи бухлу хасад
Лахзае к-аз бусахои хеш кунам бехушат.
Моху ситорагон шуриш бардоранд,
Гар дар шабхои танхои гирам сахт огушат.
Дон, ки ман мурдаму аз ман заррае боки намонд.
Як нафас гар бо дили шайдо кунам фаромушат.