Волхiтка

Селена Алимдюл
де барвінком день уплівся
у зірчастії сріблистя
по цвітінню боса
поки Нічка мольфувала темнокоса
я спішила
у сузір’я Ліри...
— віриш???

десь кипіли водоспади
градом
перестукувалися дні
і круки кололись у стерні
там в сузір’ї Ліри
— віриш???
звіздарі Любов квітчали
там збирала чари
я з любистку незабудок
і медв’яний трунок
із цнотливих орхідей
сниво із лілей
і жита високі де
у волошках
         краплі Мюскаде
я купалась в диких росах
щоб збулося
суголосся
двох світів

солодив
волф октави
вабив
у тумани
і шаманив струни серця
щоби герци
щебетали
воскресали

Зоряниця
щоб палала
розцвітала
обнімала
ніжністю див Ліри
— віриш?.....


*сниво – мрії (архаїзм)



відгук на :
http://www.stihi.ru/2012/10/29/5124
"Ти зорею огортала ранок..."
Ян Кам-Инь