Спасибi вам

Мила Кирилюк
Спасибі вам, що ви зі мною!..
Ви всі разом – моя рідня...
Зігріта вашою любов’ю
Примхливая душа моя...

Спасибі вам, що не лишали,
Коли була уже на дні...
Що добрим словом підіймали!..
Ви стільки сил дали мені!!!

За те, що вірили – СПАСИБІ!
Щиросердечно вдячна вам...
Печаль чи радість... Все на вибір!..
А я... Завжди на пополам...

Спасибі вам за вашу ласку...
За вашу людяність просту!
Що не дали вдягнути маску...
Спасибі вам за чистоту...

Спасибі вам, мої ви любі,
За подарований політ!..
Життя буває таким грубим...
А з вами дивовижний світ!..

29.10.2012