***

Елизавета Мел
Для когось- це просто осінь
Для когось щось щире та вічне
Хтось бачить у вісімці - вісім
А хтось бачить знак безкінечність

Напевно все б так і сталось
Якби не і не ти - поруч
Щоб наші лінії не перетинались
Просто підемо - ліворуч.

Я думаю не всім зрозуміло
А два,чотири максимум
Не всіх однаково боліло
Великого щастя нам.