***

Ярослав Юрганов
??????? ? ???? ??????? ?????? ?????
?????????? ?????- ???????? ?????.
?? ?????? ???? ????? ???????? ????????
?????? ?? ????? ?? ,????? ????????.

?? ????? ??????? - ???????????
????? ??????, ? ??????? ?????? ?????
??????? ?????? ????? ???? ??
???????, ?? ???? ?????? ?????? ?????.

?????? ??????  ????????? ?????????
????? ?????? ,????? ? ????????? ???
????? ??????????????? ??? ????????
?????? ????? ? ??? ?? ????????.

? ?????, ?????? ????????? ?????????
??????? ?????? ??????? ??????
?? ??????? ????? ????? ??????????
? ??????? ????? ???????????? ?????????.

????????? ??? ?????? ??????- ??????
?? ???????? ????, ?????? ??????? ?????
???? ????? ??? ??? ???????? ????? ??????
????? ???????? ????? ???????.