Осiнь на межi

Наталка Бойченко
Закриті штори душі,
Закрите небо вікна,
А ти мені не кажи,
Що закінчилась весна.

А ти мені не пиши,
Що листя жовте летить.
Ця осінь - лиш міражі
На тлі майбутніх століть.

Ця осінь десь на межі -
Іде дощем за вікном.
А ти мені залиши
Надію там за столом.

А ти мені залиши
Шматки нездійснених мрій,
"Забудь" на склі напиши
І тихо закрий за собою двері...