День прошел

Степаненко Василь
*
Думки намокли під дощем.
Тяжкі.
Вони додолу голову схиляють.
І важко вже підняти.
День минув.

*
Мысли намокли под дождем.
Тяжелые.
Они вниз голову склоняют.
И трудно уже поднять.
День прошел.

тушь автора

Под вдохновением Миято