Каламбур на беларускай мове - 38

Леонид Ганчаров
Каламбур пра нервовага адміна Ігара

Ад крыку офіс узрываўся, як АД  МІН:
Зноў, абураючыся, лаяўся АДМІН.
Калі вось так "страляе" моцна Ігар МАТАМ,
Ён можа фору даць і ружжам, І  ГАРМАТАМ.

*****
Каламбур про нервного  админа Игоря

От крика офис взрывался, как от мин:
Снова, возмущаясь, ругался админ.
Когда вот так "стреляет" сильно Игорь матом,
Он может фору дать и ружьям, и пушкам..