Без Тебе

Шаттл
Незримою тінню ніч
Обійме за плечі.
Доволі жорстока річ
Твої лагідні речі!
Одне знаю певно я -
Це все не останній випадок:
Усюди - брехня,
І ці твої слова не виняток.

Що стало з тобою?
Чому ти відводиш погляд?
Між нами стіною
Велично стоїть доля.
Пробач, я не розумію,
Чому так повинно бути -
Я знаю, я вірю:
Ми зможемо все повернути!

Без тебе - не той світанок,
Без тебе не ті акорди,
Без тебе - не ранок,
Без тебе - негоди.
Без тебе мені кожен ворог,
Без тебе не синє небо,
Без тебе - лиш морок,
Без тебе... Без тебе...