Не мина

Елизавета Мел
Мого кохання вистачить надвоє
Не переймайся,кажу тільки правду
Що було нашим, стало тільки твоїм
Немає в грі цій в мене фарту

Запам'ятає тільки море наші злети
Падіння так всі довго не забудуть
Ми були разом наче дві комети
Нас пам'ятати дуже довго будуть

Нехай печальні трішки ці слова
Але правдиві й до болю знайомі
Неначе сонцем спалена трава
Такі ж гіркі як сльози ті солоні

Тепер не можу точно я сказати
Хоч часу вже не мало проминуло
Я не готова ще стільки чекати
Що було,вже давно минуло