Э. Дикинсон. 1236. Like Time s insidious wrinkle

Ольга Денисова 2
1236

Как время подлой складкой
Черты лица родного
(И мы клянем ту милость,
Но приникаем снова) –

Мороз,  играя,  треплет
За цветом лучший цвет,
Ликуя из кристалла,
Что он хозяин здесь.
14-15.10.2012




1236

Like Time's insidious wrinkle
On a beloved Face
We clutch the Grace the tighter
Though we resent the crease

The Frost himself so comely
Dishevels every prime
Asserting from his Prism
That none can punish him