Летять...

Леонид Пауди
Летять мої мрiї далеко, далеко.
Туди, де за морем не видно землi.
Туди, де весною чека Приднiпров`є
До рiдних гнiздовiй ключi журавлiв.
Летять мої мрiї в сади на Подолi,
Де голос коханий чарiвно луна.
Туди, де колись я зустрiв свою долю,
Туди, де на мене чекає вона.
В садах на Подолi
Цвiте черемшина.
У смутi поволi
Гуляє дiвчина.
Засмученi очi
Її волошковi
Щоденно, що нічно
Шукають любовi.
Сумує дiвчина, не знає кохана,
Що любий до неї на крилах летить.
Йому обiйняти веселку бажану,
До серця її пригорнути кортить.
Летять мої мрiї, веселко, до тебе.
Я в обрiй вдивляюсь i бачу -земля!
I тi журавлi, що курличуть у небi,
Менi обiцяють: ти будеш моя!
В садах на Подолi
Цвiте черемшина.
У смутi поволi
Гуляє дiвчина.
Засмученi очi
Її волошковi
Щоденно, що нічно
Шукають любовi.