Не мiсце

Елизавета Мел
Нічого кращого не трапиться вже з нами
Все просто - не існує більше "нас"
Повимирали,падали без тями
Тих почуттів не довгий такий вальс

Осіннім небом ми врятуємо безодні
Безодні душ,печальний в них фінал
Я була щира,зараз це не в моді
А в моді зараз - злості карнавал

Не місце на землі таким високим
Та чистим мов кришталь словам
Таким як я ,простим та карооким
Не місце на землі мені та вам..