Вiдлюбила

Надежда Троян
Вiдлюбила давно, відцвіла,
Собі пари в житті не знайшла,
Відлетіли уже журавлі,
Не співають в гаю солов*ї.

В моїм серці настала зима,
Залишилась тепер я сама.
Чим то серце моє розігріть,
Та як рани душі залічить?

Ой, кохали мене, та не ті,
Що поробиш, ми всі не святі.
Я кохала, але не того,
Бо мабуть, не зустріла свого.

Не співають уже солов*ї,
Віджену свої думи сумні.
Розцвіте знов калина в саду
І кохання своє я знайду.

Скоро знову настане весна,
Бачу часто її в своїх снах.
Повернуться назад журавлі,
Заспівають в гаю солов*ї...