***

Елизавета Мел
Самотні силуети мертвих душ
Які померли по своїй вині
І ріками текла з обличчя туш
І сльози розтавали у вині

Вмирали молодими не фізично
Вмирали від самотності та болю
Усе було просте та так вторинно
Самі напружено втрачали свою волю

Не воскресали, не спасти їх було
Від сліз,розчарування та біди
Направили від пістолета дуло
Самотніми лишались назавжди.