Знайди мiсток!

Елена Каминская7
Хмарою,  летіла  хмарою  за  обрій,
Білою,  пухната  ковдра,  чи  то  вітрила,
Вільною,  і  це  була  остання  спроба,
Шкода так,  що тіло  грішне  в  землі  згубила.

Ти  прикрий,  прикрий  листками  цю  відвертість,
Сльози  лий,  дощі  для  осені  не  лихо.
Може  щось  колись  й  знайдеш  на  місці  серця,
Все  збирай,  те  все  -  вона,  усі  ті  крихти.

Вічною,  чи  стане  вічною – хто  знає?
Хмари  ті,  мов  білі  душі,  щомить  зникають.
Тільки  б  ти  знайшов  місток,  не  впав  із  краю!
Хто  іде  у  неосяжність  вже  не  вертає.

(16.10.12)